Uitgelezen Verhalen: acteurs lezen de mooiste verhalen voor

Merijn de Boers 'De geur van miljoenen' gelezen door Margo de Geest | nagesprek met schrijver

Episode Summary

Luister naar het relatiekomedieverhaal 'De geur van miljoenen' van Merijn de Boer (2018), voorgelezen door Margo de Geest. Daarna volgt een interview met de schrijver, over het verhaal, zijn fascinatie voor en inspiratie van Nikolai Gogol, en zijn schrijver- en vader-zijn in het buitenland.

Episode Notes

Luister naar het relatiekomedieverhaal 'De geur van miljoenen' van Merijn de Boer (2018), voorgelezen door Margo de Geest. Daarna hoor je een interview met de schrijver, over het verhaal, zijn fascinatie voor en inspiratie van Nikolai Gogol en schrijver- en vader-zijn in het buitenland.

Merijn de Boer debuteerde met de verhalenbundel Nestvlieders in 2011 die werd bekroond met de Lucy B. en C.W. van der Hoogtprijs. Daarna schreef hij nog drie boeken, twee romans en het meest recent de verhalenbundel De geur van miljoenen, waar het in deze aflevering over gaat.

Actrice Margo de Geest volgde op wat latere leeftijd haar acteurshart en studeerde af aan Theaterschool De Trap. Sindsdien speelde ze onder meer in de grote langlopende productie Anne, over Anne Frank en het Achterhuis. Ze acteert in films en tv-producties en is stemacteur.

Deze aflevering is ondersteund door:

Aan deze aflevering werkten mee:

Productie: Stichting Uitgelezen Verhalen, Deventer